top of page

FNZ STRATFORD

CASE STUDY

FINANCE

|

STRATFORD

As a fast-growing Fin Tech company, FNZ had outgrown their existing office, and acquired the 7th floor of the newly built S9 building in Stratford. The client brief was to create a ‘grown up’ fin tech office. The signature design features curated by GTA Interior of exposed services, monochrome colour scheme and bespoke joinery features are now rolled out across FNS’s global offices. With GTA at the helm, consistent workplace design and build is maintained whilst ensuring in country culture and regulations are well considered within each design.

AT A GLANCE

KRIS LOVE, GROUP CFO, FNZ GROUP

GTA interior - what a team! Our journey with GTA began in London when the team created and built our HQ London office. GTA took the time to understand our business, culture and delivered high quality design and fit out within budget and on time, even under the pressure of the Covid pandemic.

STRATFORD

10,656 SQ.FT

10 WEEKS

£1.2M

All good partnerships start with a conversation. Get in contact to speak to a member of the GTA team about your workplace requirements.

LET'S TALK

TEAM SPOTLIGHT

CHRIS BRAND

CHRIS BRAND

Managing Director

JOE LUXFORD

JOE LUXFORD

Construction Director

HOW WE DID IT...

Feature angled wood fin wall panelling highlights the curved glazing within the reception area, whilst the concrete effect floor and corrugated black metal reception desk reflect the industrial exposed services of the building.
 Wooden panel storage walls surround recessed TV’s within each of the meeting rooms whilst hiding AV equipment allowing meeting rooms to have a clean integrated design.
 Working alongside our acoustician, GTA’s designed in acoustic absorption and build specification to ensure the exposed ceilings and services would enhance ceiling heights yet not hinder the performance of open plan working.
 Cloaking technology film applied to the meeting room glazing allows the rooms to have the impression of openness, but shields the view of any display screens from outside the room. The large staff breakout and teapoint area gives the teams a fun, away from the desk space to relax. The tiered seating within this area also enables the space to be used for townhall style meetings. Planting and shelving throughout the open plan area help to create team zones, and pockets of collaboration areas.
Right through to furniture selection, curves were important to the design.

Right through to furniture selection, curves were important to the design.

Carefully selected lighting with timber edges softens the design.

Carefully selected lighting with timber edges softens the design.

Honeycomb engineered timber flooring to give FNZ's break out a resimercial look.

Honeycomb engineered timber flooring to give FNZ's break out a resimercial look.

THE DETAIL